stofzuigen

Flexibel en aantrekkelijk stofzuigen met de Dyson V11

Wil jij een stofzuiger die niet misstaat in je woonkamer? Kies voor de Dyson V11. De Dyson V11 is een stofzuiger die je prima in het zicht kunt laten staan, omdat het design mooi en strak is. Je hoeft je lompe stofzuiger zo niet meer te verstoppen in de kast. En een Dyson V11 heeft daarnaast geen stofzuigerzak nodig. En geen stopcontact. Deze stofzuiger werkt namelijk met een accu in plaats van op elektriciteit. Zo kom je overal gemakkelijk bij, zonder steeds je stekker te hoeven verplaatsen.

 

Kleuren en prijzen

De Dyson V11 heeft een slanke steel in verschillende kleuren. Wie kiest voor een blauwe Dyson V11 heeft twee opties voor varianten. Dit zijn de Absolute Extra en Absolute Extra Pro. Dat klinkt als een klein verschil. Ze schelen wel in prijs: de Pro is duurder. Daarvoor krijg je dan wel meer accessoires dan bij de Absolute Extra. Je kunt ook kiezen voor goud wanneer je kiest voor de Dyson V11 Absolute Extra Pro. De laatste kleurenoptie is paars. Dan kies je voor de Dyson V11 Torque Drive. Deze is ook het goedkoopst.

 

Verschillen

Hier krijg je bijvoorbeeld weer zes accessoires bij, net als bij de Absolute Extra. Alleen bij de Torque Drive krijg je maar twee borstels in plaats van drie. Ze verschillen niet bijster veel van elkaar verder en in een aanbieding kan een duurdere variant juist weer goedkoper zijn. Wat de Dyson V11 Absolute Extra Pro wel heeft is twee uur constante zuigkracht. Voor de Absolute Extra en Torque Drive is dit een uur. Uiteindelijk zal de doorslag een persoonlijke overweging zijn voor welke Dyson V11 stofzuiger bij jou past.