Smoothies, lekker en gezond!

Tijdens het warme weer is het vaak weer de tijd van het jaar om regelmatig een terrasje te pakken onder het genot van een heerlijk drankje. De laatste jaren is voeding en gezondheid een groot onderdeel van ons leven geworden, en smoothies zijn daar de perfecte toevoeging voor!

De smoothie in het kort.

Een smoothie is een gemixte drank, meestal vrij dik, dat bestaat uit gepureerd fruit, gemixt met een andere vloeibare stof zoals yoghurt, sap, maar meestal wordt er melk gebruikt. Voor een smoothie ligt de vloeibare stof meestal in de basis, maar je kunt ook een smoothie maken van enkel fruit.

Ook zou je granen of havermout kunnen toevoegen om de stevigheid van de smoothie te bevorderen. Ook kun je proteïne toevoegen om de smoothie te versterken, en om ervoor te zorgen dat hij een lekkere boost geeft om door te gaan!

Smoothies zijn ook immens populair geworden de afgelopen jaren, je zou dus in de zomer ook een smoothiebar kunnen huren en zelf smoothies gaan verkopen om eens lekker wat bij te verdienen onder het genot van het warme weer, in combinatie met een gezellige sfeer met de klanten.

De voordelen van de smoothie op een rijtje.

Smoothies zijn heel makkelijk om te bereiden, alles wat je in feite nodig hebt is een goede blender, veel soorten fruit om lekker mee te variëren, en je hebt wat sapjes, yoghurt en melk nodig als basis. Allemaal niet heel erg duur, en fruit bevat veel vitaminen en mineralen, het maakt ze dus ook nog eens heel gezond. En mensen geven tegenwoordig veel om een verantwoord drankje dat gezond voor ze is. Je kunt ook heel makkelijk veel verschillende smaken aanbieden, de variatie is namelijk eindeloos! De bereiding is niet enkel makkelijk, maar ook nog eens snel. Binnen enkele minuten heb je een heerlijke smoothie klaar.

Smoothies zijn ook populair omdat ze zorgen voor een goede vochtbalans, dit is vooral in de zomer heel belangrijk, en veel klanten weten dit. Met het product dat jij verkoopt kun je dus makkelijk veel klanten trekken. Wanneer je een lekkere smoothie inneemt, dan helpt deze je om de rest van de dag goed gehydrateerd te blijven. Een smoothie is een van de weinige dranken die hier toe in staat is, koffie en frisdranken kunnen dit onder geen enkele omstandigheid, want het lichaam absorbeert water uit voedsel om goed gehydrateerd te blijven. Met een smoothie als ontbijt heb je dus al gegeten en gedronken.

Maak het jezelf makkelijk!

Je kunt het jezelf moeilijk maken door zelf allerlei dingen op te gaan bouwen, maar smoothiebar huren is net zo makkelijk! Zo wordt heel veel werk je uit handen genomen, en jij kunt je dan voorbereiden op de andere dingen zoals een plan van verkoop! Het huren van een smoothiebar is heel makkelijk, bedrijven als shakesonwheels verhuren deze. Hier kun je bijvoorbeeld tegen een vrij laag tarief van €400 al een smoothiebar huren, voor meer info zou je zelf eens een kijkje kunnen nemen.