De beste hygiëne tips voor in de horeca

Op deze website staan uitstekende koelkasten voor in de horeca. Het is de basis om een goede horecazaak te hebben. Uiteraard is het ook belangrijk om alles goed schoon te houden. We delen graag een handvol hygiëne tips om de horecagelegenheid tip top te houden. Laten we snel starten.

 

De juiste kleding

 

Het is belangrijk om de medewerkers bedrijfskleding te laten dragen. Op die manier voorkom je dat de mensen bacteriën van huis meenemen naar school. De kinderen, huisdieren en ook de uitlaatgassen blijven zo buiten de keuken. Het ziet er daarnaast ook zeer professioneel uit. Ook heeft de medewerker het voordeel dat zijn eigen kleding mooi schoon blijft.

 

Sieraden in huis laten

 

De kleding is belangrijk. De sieraden zijn ook belangrijk. Het is belangrijk om de sieraden in huis te laten. Vaak houden de medewerkers ringen en horloges om. Vaak zitten ze vol met bacteriën. Het is daarom beter om ze thuis te laten en niet op het werk te dragen.

 

Handschoenen gebruiken

 

Het is belangrijk om handschoenen te gebruiken. Het is de manier om hygiënisch bezig te zijn. Let wel op het materiaal van de handschoenen. Weet dat het mogelijk is dat er een reactie ontstaat op basis van bijvoorbeeld latex.

 

Schoonmaken

 

Natuurlijk is het ook belangrijk om alles goed schoon te maken voor en na het gebruik. Het is de basis om een schone keuken te hebben en eetgelegenheid. Laat geen eten slingeren wat kan gaan schimmelen. Het kan uiteindelijk een bron van bacteriën worden. Nog erger is als het een bron van eten wordt voor muizen en kakkerlakken. Door alles direct en goed schoon te maken zal dit niet gebeuren. Hierdoor wordt de controle over een schone horecazaak behouden. Doe het grondig en goed!